https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ тривають курси з підвищення кваліфікації практичних психологів ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.10.2014
НУЦЗУ

В НУЦЗУ тривають курси з підвищення кваліфікації практичних психологів ДСНС України

21 жовтня в Національному університеті цивільного захисту України у рамках проведення курсів з підвищення кваліфікації практичних психологів ДСНС України відбулося виїзне заняття на базі кінологічного центру Головного управління МВС України у Харківській області. Слухачі курсів ознайомились з особливостями роботи кінологів в умовах надзвичайних ситуацій. Начальник сектора психологічного забезпечення Черкаського інституту пожежної безпеки НУЦЗ України кандидат психологічних наук, доцент підполковник служби цивільного захисту Сергій Мордюшенко провів з психологами лекційне заняття з тем «Професіографічний аналіз професійної діяльності кінологів-рятувальників» та «Психологічні особливості професійної діяльності кінологів-рятувальників».
Також у рамках медичної підготовки начальник медико-санітарної частини університету полковник служби цивільного захисту Юрій Приходько провів заняття з теми «Термінальні стани. Оцінка стану постраждалого за алгоритмом ABCD».


Віталій Попов, ад’юнкт кафедри прикладної психології, прес-служба НУЦЗУ, фото – Віталія Попова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10