https://www.high-endrolex.com/10 Стаття викладача кафедри НУЦЗУ опублікована в наукометричній базі SCOPUS та РІНЦ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.10.2014
НУЦЗУ

Стаття викладача кафедри НУЦЗУ опублікована в наукометричній базі SCOPUS та РІНЦ

Стаття Оксани Полякової під назвою «Numinous as sacred and sainted» («Нумінозне як священне та святе) пройшла рецензування колегією науковців, до складу якої увійшли дванадцять професорів з Америки, Канади і Великобританії та Австралії. Досліджувана Оксаною Поляковою тема визнана актуальною і стаття була опублікована у фаховому періодичному виданні «British Journal of Education and Science», зареєстрованому у Лондонському університеті.
Журнал виходить під егідою Міжнародного агентства з розвитку культури, освіти та науки (International  Agency  for  the  Development  of  Culture, Education and Science, Australia, Melbourn) та у співробітництві з Мельбурнським університетом (University of Melbourne) і Лондонським університетом (University of London). Це видання також включене до наукометричної бази SCOPUS та бібліографічної бази даних наукових публікацій російських вчених РІНЦ.
З виходом друкованого варіанту журналу його примірники будуть направлені в бібліотеки університетів Англії, Австралії, Америки (включаючи бібліотеку Конгресу) та Росії, де з ними зможуть ознайомитися науковці всього світу.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін, прес-служба НУЦЗУ
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10