https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття у Навчальному центрі оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.10.2014
НУЦЗУ

Виїзне заняття у Навчальному центрі оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України

13 жовтня у рамках вивчення дисципліни "Інженерна та аварійно-рятувальна техніка" курсантами 5-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України було здійснено виїзд до Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з метою ознайомлення зі зразками інженерної техніки, що стоїть на озброєнні практичних підрозділів ДСНС України. Провели практичні заняття доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки навчального закладу Станіслав Виноградов та ад'юнкт цієї ж кафедри Сергій Назаренко.

Метою заняття було вивчення призначення, особливостей застосування та будови інженерної техніки, що стоїть за озброєнні практичних підрозділів ДСНС України. Зокрема, курсанти ознайомились з таими зразками техніки, як шляхопрокладач БАТ-2, бульдозер БКТ, котлованні машини МДК-2М та МДК-3, траншейна машина ТМК-2, плаваючий транспортер ПТС-2, інженерна машина розгородження ІМР-2, спеціальна аварійно-рятувальна машина середнього типу САРМ-С, а також базовими машинами - ІКТ та МТ-Т.

На завершення курсанти ознайомились з матеріально-технічною базою навчального центру та відвідали музей піротехнічної служби.

Кафедра інженерної та аварійно-рятувальної техніки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10