https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні екологи НУЦЗУ взяли участь у виїзному занятті на стадіоні ФК «Металіст» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2014
НУЦЗУ

Майбутні екологи НУЦЗУ взяли участь у виїзному занятті на стадіоні ФК «Металіст»

8 жовтня студенти та курсанти 3 курсу факультету техногенно-екологічної безпеки (напрямок підготовки «Екологія») Національного університету цивільного захисту України стали учасниками комплексного виїзного заняття на базі стадіону ФК «Металіст». 
Провів практику доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки університетуСергій Артем’єв відповідно до програми вивчення навчальної дисципліни «Екологія надзвичайних ситуацій».
Метою заняття стало вивчення порядку функціонування, аерації та пристроїв обслуговування одного з найкращих футбольних газонів у Європі газону стадіону ФК «Металіст»,а також загальне ознайомлення зі стадіоном клубу (як творча частина заняття), яке провів комендант закладу Володимир Проскурін.
Під час проведення заняття студенти та курсанти НУЦЗУ пізнали багато корисних речей про обладнання та порядок обслуговування газону, взяли грунт на пробу, ознайомилися з адміністративною частиною стадіону, побували в роздягальні наших футболістів, конференц-залах, VIP-трибуні, VIP-боксах, ресторані клубу, місцях флеш-зони, побачили стенди історії футбольного клубу та почули досить цікаву інформацію історичного спрямування.
На занятті було поєднано як навчальну, так і творчу складову частини. Студенти та курсанти групи залишились у захваті від побаченого та почутого.

 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10