https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ пройшло засідання Водолазної кваліфікаційної комісії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2014
НУЦЗУ

В НУЦЗУ пройшло засідання Водолазної кваліфікаційної комісії

6-7 жовтня в Національному университеті цивільного захисту України відбулось засідання Водолазної кваліфікаційної комісії під головуванням першого проректора з навчальної та методичної роботи навчального закладу Олега Назарова. До складу комісії увійшли завідувач курсами рятувальної та спеціальної підготовки Сергій Кулаков, заступник начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Ігор Толкунов, начальник медичної частини Юрій Приходько, викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Валерій Бондар, викладач курсів рятувальної та спеціальної підготовки Світлана Матвейчук та начальник служби охорони праці університету Горбунцова Н.Ю.
Для проведення атестації було розроблено та погоджено з Департаментом рятувальних сил ДСНС України план проведення комісії.
Щорічну переатестацію пройшли 11 водолазів з Аварійно-рятувальної частини на водних об’єктах Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області та 12 представників Частини спеціальних аварійно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного Управління ДСНС України у Запорізькій області.
Під час проведення заходу було перевірено теоретичні знання та практичні навички водолазів та представників не водолазних спеціальностей. Всі слухачі показали достатній рівень знань.
Водолазною кваліфікаційною комісією було рекомендовано всім слухачам пройти навчання з напрямку «Медичне забезпечення водолазних спусків», «Керівництво водолазними роботами» та «Керівництво водолазними спусками» на курсах рятувальної та спеціальної підготовки Національного університету цивільного захисту України.


Сергій Кулаков, завідувач курсами рятувальної та спеціальної підготовки, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Сергія Кулакова


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10