https://www.high-endrolex.com/10 У клубі НУЦЗУ відбулась V Конференція студентського (курсантського, слухацького) самоврядування навчального закладу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.10.2014
НУЦЗУ

У клубі НУЦЗУ відбулась V Конференція студентського (курсантського, слухацького) самоврядування навчального закладу

1-го жовтня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулась V Конференція студентського (курсантського, слухацького) самоврядування навчального закладу. На порядку денному Конференції було заслухано звіт Ради студентського та курсантського самоврядування за 2013-2014 навчальний рік. Було змінено та доповнено «Положення студентського (курсантського, слухацького) самоврядування Націолнального університету цивільного захисту України» та обрано шляхом таємного голосування новий склад Ради самоврядування університету.
За результатами таємного голосування, до складу ради студентського та курсантського самоврядування увійшли 17 представників молодіжних колективів університету. Головою ради було обрано курсанта 4-го курсу факультету пожежної безпеки Олександра Руснака. Заступниками голови призначено курсанта 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Попова Гліба та студентку 3-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Зазибову Вікторію. Також було обрано делегатами до складу вченої ради НУЦЗУ докторанта докторантури підполковника Анатолія Рогозіна та докторанта докторантури полковника Євгена Грінченка.
Для участі у цьому заході було запрошено 213 делегатів з усіх структурних підрозділів університету. Керівництво університету представляв ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант Володимир Петрович Садковий, який відповів на запитання стосовно подальшого розвитку нашого навчального закладу у системі ДСНС та МВС України, які зміни можливі у навчальному закладі у зв’язку із вступом в дію нового Закону України «Про вищу освіту».
Під час конференції всі присутні мали змогу обговорити нагальні проблеми студентства, особисто задати питання представникам ради, а також внести пропозиції стосовно покращення діяльності студентського та курсантського самоврядування університету.

Олександр Руснак, голова ради самоврядування НУЦЗУ, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10