https://www.high-endrolex.com/10 Ілля Іванченко, курсант 3 курсу факультету пожежної безпеки НУЦЗУ: Не дивлячись на розвинений сучасний інформаційних простір, роль бібліотеки у суспільстві ще досить довго буде залишатися провідною | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2014
НУЦЗУ

Ілля Іванченко, курсант 3 курсу факультету пожежної безпеки НУЦЗУ: Не дивлячись на розвинений сучасний інформаційних простір, роль бібліотеки у суспільстві ще досить довго буде залишатися провідною

 
Курсант-рятувальник переконаний у тому, що будь-яка книга – і паперова, і електронна -  це розвиток і крок до прогресу. 30 вересня, у день, коли в Україні відмічають день бібліотек, в читальній залі бібліотеки  університету відбулось знайомство курсантів 3 курсу факультету пожежної безпеки з новинками літератури. 
Виставка «Нові літературні постачання» постійно оновлюється. Крім друкованих видань, бібліотека Національного університету цивільного захисту України має доступ до електронних повнотекстових книжок, базам даних вітчизняних та зарубіжних видавництв. Бібліотекар завжди надасть консультацію по роботі з базами даних. Представлені 30 вересня на виставці в бібліотеці НУЦЗУ видання стануть корисними при вивченні дисциплін, самостійної підготовки до занять, написанню рефератів, курсових і дипломних проектів.
Заходи до Дня бібліотек – в НУЦЗУ   славна і давня традиція. Всі ті, хто приходить за знаннями до тихих бібліотечних залів,  дізнаються  про інновації у інформаційному світі та  про літературні новинки на полицях бібліотеки. «Із упевненістю можна говорити, що бібліотечні працівники  нашого навчального закладу  і надалі будуть примножувати університетські традиції,  додавати зусиль аби зберегти національні духовні святині, - стверджує завідувач інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки НУЦЗУ Наталія Баранник. – Для отримання «твердих» знань в нашій бібліотеці є вся необхідна і сучасна література: навчальна, наукова, галузева і методична. Її фонд досить  великий і нараховує більше ста тисяч екземплярів».
 
 
 
 
 
 
  Лариса Кошеварова        
  Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10