https://www.high-endrolex.com/10 2-3.10 в НУЦЗУ пройде міжнародна науково-практична конференція «Проблеми цивільного захисту: управління, попередження, аварійно-рятувальні та спеціальні роботи». Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.09.2014
НУЦЗУ

2-3.10 в НУЦЗУ пройде міжнародна науково-практична конференція «Проблеми цивільного захисту: управління, попередження, аварійно-рятувальні та спеціальні роботи». Акредитація ЗМІ

2-3 жовтня в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Проблеми цивільного захисту: управління, попередження, аварійно-рятувальні та спеціальні роботи». У заході візьмуть участь керівництво ДСНС України, практичні працівники ГУ ДСНС України в областях, представники вищих навчальних закладів та наукових установ Міністерства освіти і науки України, ДСНС, МО, провідні зарубіжні фахівці в галузі цивільного захисту з Білорусі, Казахстану, Польщі, Німеччини, Болгарії, представники підприємств, установ і організацій, що провадять свою діяльність у сфері цивільного захисту.
Під час конференції планується робота таких секцій: «Управлінські та економічні аспекти діяльності органів і підрозділів цивільного захисту», «Механізми державного управління в сфері цивільного захисту», «Організація та проведення аварійно-рятувальних і спеціальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій», «Наглядово-профілактична діяльність у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту, «Забезпечення якості вищої освіти в процесі підготовки фахівців для органів та підрозділів служби цивільного захисту».
У рамках конференції 3 жовтня пройдуть практичні заходи на території Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.
На конференції буде представлено понад 160 доповідей. Усього у заході візьмуть участь близько 240 фахівців з 23 установ та організацій.
Початок заходу 2 жовтня о 12.00 в НУЦЗУ по вул. Баварська, 7, ауд. № 901.

Акредитація журналістів триватиме до 17.00 1 жовтня за тел.. (057)707-34-59.


Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10