https://www.high-endrolex.com/10 Ректор НУЦЗУ Володимир Садковий очолив делегацію науковців університету під час відкриття 23 вересня у Києві XIII Міжнародного виставкового форуму «Технології Захисту/ПожТех - 2014» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.09.2014
НУЦЗУ

Ректор НУЦЗУ Володимир Садковий очолив делегацію науковців університету під час відкриття 23 вересня у Києві XIII Міжнародного виставкового форуму «Технології Захисту/ПожТех - 2014»

 
 
Міжнародний виставковий форум триватиме до 25 вересня. Організаторами заходу є Державна служба України з надзвичайних ситуацій, ТОВ "Міжнародний виставковий центр". Урочиста церемонія відкриття Форуму відбулась   23 вересня у Міжнародному виставковому центрі за участі Голови Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського.
Від Національного університету цивільного захисту України у заході  задіяні  проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов, науковці науково-дослідного центру,  курсанти.
Державна служба України з надзвичайних ситуації прагне до постійного вдосконалення вмінь та навичок як рятувальників, так і до використання сучасної техніки та новітніх розробок у сфері пожежної безпеки. Саме тому ДСНС України є організатором щорічного виставкового форуму “Технології захисту/ПожТех”, у ході якого професіонали зі всієї України у сфері пожежної та техногенної безпеки демонструють свої здобутки та обмінюються думками з колегами.
“Проведення щорічного виставкового форуму “Технології захисту/ПожТех” – це шлях до кращого європейського та світового досвіду, поштовх до професійного розвитку, розроблення та впровадження новітніх технологій для безпеки людей”,  –  зазначив Голова Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський.
Як повідомляє сайт новин ДСНС України із посиланням на Сергія Бочковського, рятувальники щодня оперативно реагують на надзвичайні ситуації різного ступеня складності. Вони цілодобово, ризикуючи життям, приходять на допомогу людям. Саме тому цей форум має важливе значення для запобігання надзвичайним ситуаціям і раннього їх виявлення як комплексний підхід до питань пожежної та техногенної безпеки. Отримана на Форумі інформація – це шлях до кращого європейського та світового досвіду, поштовх до професійного розвитку, розроблення та впровадження новітніх технологій для безпеки людей.   
Голова ДСНС України оглянув усі експозиції, що були представлені на Форумі та ознайомився із новітньою пожежною технікою та обладнанням. Після церемонії відкриття розпочалися демонстраційні покази пожежної техніки та обладнання на відкритому майданчику і показові виступи рятувальників під час ліквідації змодельованих осередків пожежі, повідомляє сайт новини ДСНС.
 Протягом всіх днів Форуму відвідувачі зможуть поспілкуватися з професіоналами у сфері пожежної та техногенної безпеки, особисто отримати консультації від рятувальників та першими побачать сучасну пожежну техніку та рятувальне обладнання.
 За 12 років існування форум “Технології захисту/ПожТех” став авторитетною подією у сфері промислової та пожежної безпеки, а також важливим професійним заходом для рятувальників та спеціалістів з охорони праці.
 
 
 
 
 
 
 
 
Сектор зв’язків за ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ за матеріалами сайту http://www.mns.gov.ua/news/35768.html
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10