https://www.high-endrolex.com/10 Практичне заняття майбутніх екологів НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2014
НУЦЗУ

Практичне заняття майбутніх екологів НУЦЗУ

Вміння прогнозувати екологічні наслідки сучасних надзвичайних екологічних ситуацій та працювати на приладах вимірювання – одне з найважливіших завдань фахівця-еколога.

Саме тому в рамках вивчення навчальної дисципліни «Екологія надзвичайних ситуацій» доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Сергій  Артем’єв провів перше практичне заняття для майбутніх екологів на території парку «Молодіжний».

Орієнтування на місцевості, креслення схем екологічної обстановки, визначення напрямків руху хмар забрудненого повітря, їх площі, глибини та відстані, вдосконалення практичних навичок роботи на приладах орієнтування – такі основні питання розглядалися на занятті.

Група в цілому показала хороші знання та набуті практичні навички. А такі студенти, як Кучерявий Владислав, Місюк Михайло, Смаль Олег, Галян Євген та інші отримали відмінні оцінки.

 

 

 

 

 

 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10