https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ пройшли урочистості з нагоди Дня рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.09.2014
НУЦЗУ

В НУЦЗУ пройшли урочистості з нагоди Дня рятівника

17 вересня в клубі Національного університету цивільного захисту України пройшли святкові заходи з нагоди Дня рятівника.
На заході були присутніми представники адміністрації київського району Харківської міськради, керівництво, науково-педагогічні працівники, магістри управління, ветерани, курсанти і студенти навчального закладу.
На урочистостях було зачитано привітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського: «Захищати Державу та її громадян від пожеж і надзвичайних подій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом і самовіддані люди.
Щиро вдячний за ваш високий професіоналізм, мужність, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу.
Особливо хочу привітати із професійним святом наших колег із Донеччини та Луганщини, які в районі антитерористичної операції в умовах ведення бойових дій, ризикуючи власним життям, виконують свій службовий обов’язок та подякувати кожному рятівнику, який нині активно відновлює звільнені міста Донбасу: розміновує території, відбудовує інфраструктуру та простягає руку допомоги тим, хто її дійсно потребує. Я пишаюся, що в нашій Службі працюють дійсно герої, небайдужі до людського горя, які завжди готові підтримати не лише словом, але й ділом. Переконаний, що відданість присязі, честі й дорученій справі, помножена на знання та досвід, будуть і надалі спрямовані на виконання завдань, що ставить перед нами сьогодення.
Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, миру та благополуччя. Наснаги та успіхів у вашій почесній, гуманній і потрібній людям службі!».
Вітав урочисте зібрання ректор університету генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий: «Зустрічаючи професійне свято, кожен рятівник з почуттям гордості відчуває свою особисту причетність до вирішення загальнодержавного вагомого питання – стояти на захисті життя людей, зберігати їх майно та гарантувати безпеку національного багатства нашої держави від наслідків надзвичайних ситуацій.
З почуттям глибокої поваги ми шануємо дорогих ветеранів. Схиляємось перед ними і завдячуємо за їх багатий досвід та знання: все, що маємо сьогодні ми, наші досягнення – їхня заслуга! Колеги, нехай же ваш високий професіоналізм, відданість присязі, честі й дорученій справі, помножені на знання та досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання відповідальних завдань в ім’я зміцнення нашої держави!»
Він вручив безліч відзнак та нагород. Після церемонії нагородження ректор оголосив хвилину мовчання за загиблими працівниками ДСНС України та бійцями АТО.
У святковій концертній програмі взяли участь творчі колективи навчального закладу – танцювальний «Флейм», вокальний «Аніма» та театральна студія «Ліцедій». Зі сцени лунали музичні і літературні композиції «Офіцери – панове», «Рятівники», «Україна», а також колектив сучасного танцю «Експресія» виконав український танок. Супроводжував урочистості духовий оркестр університету.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10