https://www.high-endrolex.com/10 На варту спокою і безпеки: В університеті цивільного захисту новобранці склали присягу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2014
НУЦЗУ

На варту спокою і безпеки: В університеті цивільного захисту новобранці склали присягу

На варту спокою і безпеки стали майже дві сотні осіб. В університеті цивільного захисту новобранці склали присягу. Віднині житимуть за розпорядком і вчитимуться рятувальній справі. Два десятки з них - дівчата. Стільки курсантів у спідницях навчальний заклад під опіку ще не брав. Ну а що з цього вийшло - дивіться у сюжеті.
За мить їхнє життя кардинально зміниться. Сто вісімдесят шість курсантів тамують подих в очікуванні однієї з головних подій у житті. Вже за кілька хвилин прийматимуть присягу. Вперше серед новобранців університету цивільного захисту в окремій колоні - дівчата-курсантки. Їх цьогоріч взяли аж двадцять дві.
Відтепер дівчата житимуть за розпорядком, а замість спідниць і суконь носитимуть форму.
Шлях від випускниці школи до курсанта дівчата пройшли цілком. Цьогорічне нововведення університету - курс молодого бійця для новобранців у спідницях.
Бойовими духом і здібностями курсанток в університеті лишилися задоволені. Не приховують захвату і батьки. Кажуть - підтримували доньок морально, хоча ті на втому скаржитися навіть і не думали.
А тим часом присяга позаду. Тепер вони мають більше обов"язків і чималу відповідальність. Курсантів вітають батьки. А вже з понеділка хлопці та дівчата оселяться у казармах і повною мірою стануть до навчання.
http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=30537
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10