https://www.high-endrolex.com/10 Оркестр НУЦЗУ взяв участь у загальноміських заходах з нагоди визволення Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.08.2014
НУЦЗУ

Оркестр НУЦЗУ взяв участь у загальноміських заходах з нагоди визволення Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України

21 серпня духовий оркестр Національного університету цивільного захисту України став учасником святкування 71-ї річниці визволення Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України за участі адміністрації Київського району Харківської міської ради та ветеранів Великої Вітчизняної війни. Урочистості відбулися у ретро-зоні Центрального парку культури і відпочинку ім. М.Горького. У заході взяли участь понад сто учасників бойових дій, визволителів міста Харкова та «дітей війни». Спочатку для них провели екскурсію парком на паровозиках, а потім у ретро-зоні виступили духовий оркестр Національного університету цивільного захисту України та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості №3 Київського району.
Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса ветеранів з 71-ю річницею визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників привітав заступник голови адміністрації Київського району Володимир Івлєв.
У репертуарі духового оркестру університету звучали службово-стройові та військово-патріотичні музичні композиції. Вдячні відвідувачі свята вітали музикантів бурхливими оплесками, а деякі під акомпанемент оркестру ще й продемонстрували свої танцювальні «па».

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10