https://www.high-endrolex.com/10 Перші випробування для курсантів НУЦЗУ, що проходять школу гарту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.08.2014
НУЦЗУ

Перші випробування для курсантів НУЦЗУ, що проходять школу гарту

21 серпня о 5.00 годині ранку на території навчального полігону Національного університету цивільного захисту України, що в урочищі Фігурівка, пролунала команда "Збір" та особовий склад курсів здійснив марш-перехід для проведення умовних пошукових робіт.
Особовий склад 1-х курсів із нетерпінням чекав на цю подію, адже теоритично всі вони, за результатами першого тижня перебування у якості курсантів Національного університету цивільного захисту України, були ознайомлені із порядком дій. І, нарешті, ообовий склад курсів було піднято за командою "Збір". Молодші командири та курсанти діяли злагоджено та вклалися у діючі нормативи. Далі за командою начальника курсу факультету цивільного захисту підполковника служби цивільного захисту Віталія Калюжного курсанти усіх  факультетів висунулися  за територію навчального полігону для проведення умовних пошукових робіт. Усі вони провернулися на територію табору із гарним настроєм та новим професійним досвідом.

 

рада самоврядування перших курсів НУЦЗУ

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10