https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ лідирує серед навчальних закладів ДСНС України у світовому рейтингу Webometrics | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.08.2014
НУЦЗУ

НУЦЗУ лідирує серед навчальних закладів ДСНС України у світовому рейтингу Webometrics

Webometrics Ranking of World’s Universities опублікував рейтинг вищих навчальних закладів, який охоплює майже 22 тисячі університетів і навчальних закладів з усього світу.
За отриманими результатами досліджень Webometrics Національний університет цивільного захисту України посів 112 місце серед вишів України, а загалом у світі - 9061 місце. Це найкращий показник серед навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Новий web-рейтинг університетів світу, який нещодавно опублікований, складений з урахуванням систематизованих даних, що отримані розробниками у липні цього року. Рейтинг Webometrics Ranking of World’s Universities існує вже 11 років поспіль. Він враховує представлення вишів в інтернет-просторі та оцінює науково-дослідну діяльність університетів через порівняння їх інтернет-сайтів. Загалом, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту навчального закладу.
Рейтинг Webometrics складений дослідницькою групою Cybermetrics Lab при найбільшому в Іспанії дослідницькому центрі Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (Вища рада з наукових досліджень).
Слід зазначити, що Національний університет цивільного захисту України загалом посідає високі місця в авторитетних освітніх рейтингах, є визнаним лідером національної освіти і консолідованого рейтингу ВНЗ України у галузі цивільного захисту.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, Тетяна Золочевська, центр інформаційних технологій НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10