https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стануть учасниками військового параду з нагоди 23-ої річниці Дня Незалежності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.07.2014
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стануть учасниками військового параду з нагоди 23-ої річниці Дня Незалежності

24 серпня з нагоди 23-ої річниці Дня Незалежності у Києві відбудеться військовий парад. У заході візьмуть участь майже 150 працівників і курсантів Національного університету цивільного захисту України, які представлять Державну службу України з надзвичайних ситуацій. Парадний розрахунок ДСНС очолить ректор НУЦЗУ генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий.
30 липня учасники військового параду, очолювані проректором по службі університету полковником служби цивільного захисту Олегом Семківим, виїхали до місць тренування.
До 23 серпня полковник Семків керуватиме тренуваннями парадної коробки НУЦЗУ, які проходитимуть спільно з іншими військовими та спеціальними формуваннями. А вже у день свята Незалежності Хрещатиком крокуватимуть рятувальники на чолі з генералом Садковим.
Тренування особового складу парадного розрахунку ДСНС України проходитимуть щодня, крім святкових та вихідних днів, на злітно-посадочній смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу «Авіант», а генеральні репетиції – на вулицях Хрещатика.

Як зазначив генерал Садковий, майбутні рятувальники - курсанти НУЦЗУ, на параді покажуть високий стройовий вишкіл А серед учасників заходу - багато працівників та курсантів навчального закладу, які не раз доводили свій високий професіоналізм, рятуючи людей із біди та ліквідовуючи наслідки надзвичайних ситуацій, а також були учасниками військових парадів до Дня Незалежності у 2003, 2009 та 2010 роках.
Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10