https://www.high-endrolex.com/10 В інституті привітали працівників фінансово-економічного відділу з їх професійним святом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.07.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті привітали працівників фінансово-економічного відділу з їх професійним святом

Щорічно 16 липня в Україні відзначають День бухгалтера. Дата для започаткування цього професійного свята була обрана у зв'язку з прийняттям 16 липня 1999 року Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність». До 2004 року свято відзначалося федерацією аудиторів і бухгалтерів України неофіційно. Такий крок дозволив привернути увагу до важливості професії, тож згодом Указом Президента України 16 липня було офіційно оголошено Днем бухгалтера.
Сьогодні з нагоди професійного свята в центрі культури та дозвілля інституту зібрався весь особовий склад навчального закладу для привітання працівників фінансово-економічного відділу. Т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександр Михайлович Тищенко вручив вітальні листівки, квіти та зазначив: «Ваша робота справедливо вважається однією з ключових ланок в нашому навчальному закладі. Сумлінно виконуючи свої обов'язки, ви закладаєте основу для успішного розвитку та реалізації поставлених задач перед нами».
На завершення заходу усіх присутніх привітали зі святом творчі колективи інституту.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10