https://www.high-endrolex.com/10 Безпека на воді – запорука хорошого відпочинку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.07.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Безпека на воді – запорука хорошого відпочинку

Як свідчить статистика з початком пляжного сезону в Україні значно збільшується кількість загиблих на воді. У поточному році ситуація, що склалася, набула особливо загрозливого характеру. З початку року на водних об’єктах Черкаської області вже зареєстровано 33 надзвичайні пригоди, внаслідок яких 28 осіб загинуло (з яких 2 дитини) та 11 осіб врятовано.
Незважаючи на профілактичні заходи та постійні попередження з боку рятувальників, люди нехтують основними правилами власної безпеки, в результаті чого продовжують гинути під час відпочинку.
До боротьби з цим лихом традиційно долучаються науково-педагогічний склад факультету пожежної безпеки та курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Так, впродовж останнього тижня напередодні вихідних днів проведено масово-роз’яснювальну роботу на території міста Черкаси.
У рамках цих заходів було організовано індивідуальні бесіди з відпочивальниками черкаських пляжів, розповсюджено інформаційні листівки з основними вимогами щодо безпеки на воді, а також порядком дій на випадок виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій.

 


Кафедра пожежно-профілактичної роботи
Факультету пожежної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10