https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ взяли участь у загальноміських заходах з нагоди Дня молоді | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.06.2014
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ взяли участь у загальноміських заходах з нагоди Дня молоді

26 червня на території Журавлівського гідропарку відбулося масштабне свято до Дня молоді. Уперше учасниками загальноміського заходу стали курсанти 2-4-их курсів факультетів пожежної безпеки, цивільного захисту та оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України.
Під час заходу молодь грала у пляжний футбол і волейбол, змагалася з плавання та водного веслування, також на святі виступили команди КВН вищих навчальних закладів Харкова, відбувся концерт, майстер-класи зі співу, хіп-хопу, сальси.
У рамках Дня молоді представники Головного управління ДСНС України в Харківській області та курсанти 4-го курсу факультету пожежної безпеки Назар Дідоха й Олександр Максименко провели майстер-клас з порятунку потопаючих і роз'яснили правила поведінки на воді. А також бажаючі мали змогу приміряти захисні комбінезони та загасити імітовану пожежу.
Крім того, учасники заходу створювали піщані скульптури, були свідками виступу в жанрі піщаної анімації. Під час свята нагородили кращих волонтерів року і найактивніших представників харківської молоді.

Як зазначив заступник Харківського міського голови у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов, проведений День молоді дуже відрізняється від всіх інших. Крім того, що вибрано незвичайне місце для його проведення, особливою є й концепція заходу. Воно покликане об'єднати активістів усіх напрямків, які допомагають молоді міста розвиватися.
Свято залишило по собі незабутні яскраві враження. А головне - один раз побачене залишиться надовго в пам’яті всіх присутніх.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Назара Дідохи

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10