https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ стануть учасниками загальноміських заходів, присвячених Дню молоді | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.06.2014
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ стануть учасниками загальноміських заходів, присвячених Дню молоді

Масштабне свято до Дня молоді, що відбудеться 26 червня на території Журавлівського гідропарку, збере понад 500 учасників. Уперше у загальноміському заході візьмуть участь курсанти факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України.
Директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко зазначив, що це свято вперше пройде на міському пляжі. Стартує захід о 14:00 і закінчиться святковим фаєр-шоу. Свято триватиме близько 7 годин. Протягом цього часу учасників Дня молоді очікують спортивні та розважальні заходи: пляжний футбол і волейбол, змагання з плавання та водного веслування, виступи КВН-щиків, концерт, майстер-класи зі співу, хіп-хопу, сальси. У рамках Дня молоді представники рятувальної служби Харкова спільно з волонтерами проведуть майстер-клас з порятунку потопаючих і роз'яснять правила поведінки на воді.

Крім того, учасникам заходу представиться можливість створити піщані скульптури, подивитися на виступи в жанрі піщаної анімації. Під час свята нагородять кращих волонтерів року і найактивніших представників харківської молоді. Також увечері на всіх чекає святкова дискотека.

За словами Костянтина Лобойченко, не менш цікавими будуть і призи, які отримають переможці конкурсів і змагань, які пройдуть під час свята. Вони будуть нагороджені сертифікатами від кращих спортивних і розважальний закладів міста, абонементами спортивних залів та скалодрому.
Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами офіційного сайту Харківської міської ради

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10