https://www.high-endrolex.com/10 На допомогу випускникам у професійній роботі! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

На допомогу випускникам у професійній роботі!

Необхідність у нормативному забезпеченні практичних працівників ДСНС України завжди була важливим напрямом у дотриманні законності та ефективності роботи під час виконання службових завдань у повсякденній нелегкій роботі.
Робота над розробкою «Електронної бази нормативно-правового забезпечення діяльності органів та підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій» почалася з 2012 року на кафедрі пожежно-профілактичної роботи факультету пожежної безпеки інституту.
І ось вже третій рік випускники нашого навчального закладу отримують електронну базу, основна мета створення якої це допомога випускникам у професійній діяльності, поліпшення умов роботи та економія часу для пошуку нормативно-правових актів, необхідних під час виконання службових завдань.
Електронна база постійно оновлюється та вдосконалюється (розробники електронної бази: Мельник Валентин Павлович, Гикавчук Людмила Василівна та Мешков Богдан Володимирович).
В планах розробників впровадження електронної бази в територіальних підрозділах ДСНС України.

 



Олександр Джулай,
начальник ФПБ,
Сектор З з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10