https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях

19 червня на території ВП «Черкаська ТЕЦ» відбулися тактико-спеціальні навчання за темою: «Гасіння пожеж на об’єктах енергетики». У їх проведенні взяли участь близько 60 осіб, серед яких особовий склад Управ-ління ДСНС України у Черкаській області, представники добровільного по-жежного товариства та адміністрації ВП «Черкаська ТЕЦ», професорсько-викладацький склад факультету оперативно-рятувальних сил разом з особо-вим складом навчальної пожежно-рятувальної частини Черкаського інститу-ту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Метою навчань було проведення взаємодії пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України у Черкаській області, Черкаського ін-ституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, ВП «Черкаська ТЕЦ», щодо ліквідації надзвичайних ситуацій на об’єктах енергетики.
Учасники навчань ознайомилися з оперативно-тактичною характерис-тикою об’єкту та відпрацювали гасіння умовної пожежі на трансформаторі.

 



Іван Іщенко,
викладач кафедри пожежної тактики
та аварійно-рятувальних робіт 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10