https://www.high-endrolex.com/10 Екскурсія для школярів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Екскурсія для школярів

19 червня до інституту завітали учні Черкаських загальноосвітніх шкіл I-III ступенів №3 та №19, а також вихованці Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. Близько 150 осіб виявили бажання подивитися, де навчаються та як працюють справжні рятувальники.
Екскурсію для допитливих гостей проводили представники курсантсько-студентського самоврядування інституту, розповідали про хоробру та відважну професію рятувальника, ознайомили з музеєм інституту, оновленим холом фотопортретів генералів-випускників, навчальними аудиторіями.
Найцікавішим для дітей став огляд навчальної пожежно-рятувальної частини. Тут кожен бажаючий мав змогу приміряти бойовий одяг та спорядження. Учням продемонстрували, як майбутні рятувальники вміло користуються
аварійно-рятувальним інструментом. Також маленькі гості мали змогу самостійно спробувати гасити умовну пожежу. По завершенню усі бажаючі сфотографувалися біля Монументу Героям Чорнобиля.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10