https://www.high-endrolex.com/10 Сайт новин Харківської міськради: На Журавлівці рятувальники провели навчання для волонтерів. Фоторепортаж | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.06.2014
НУЦЗУ

Сайт новин Харківської міськради: На Журавлівці рятувальники провели навчання для волонтерів. Фоторепортаж

Спільні навчання харківських рятувальників і волонтерів пройшли 18 червня на міському пляжі Журавлівського гідропарку. В навчаннях взяли участь курсанти Національного університету цивільного захисту України.
Рятувальники гідропарку провели для волонтерів практичні заняття з порятунку потопаючих і надання їм першої долікарської допомоги. Мета навчань - розповісти волонтерам про надзвичайні ситуації на воді, щоб вони надалі інформували городян про правила безпечного відпочинку на міських пляжах.
У тренінгу взяли участь представники Державної служби з надзвичайних ситуацій, рятувальники комунальної водно-рятувальної служби, представники Товариства Червоного Хреста та харківських волонтерських організацій.
Як повідомив начальник управління у справах сім'ї та молоді Костянтин Підгорний, тепер волонтери та лідери молодіжних організацій міста будуть обходити рекреаційні зони, розповідати відпочиваючим про правила поведінки на воді, роздавати городянам листівки з необхідною інформацією. За його словами, ця акція сприятиме зменшенню кількості нещасних випадків на воді.
Також Костянтин Підгорний зазначив, що подібні тренінги входять в міську програму навчання волонтерів діям в різних сферах життя міста. Всього в ній беруть участь понад 1 тис. добровольців.
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10