https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ пройдуть тактичні навчання з відпрацювання дій під час ліквідації аварії на хімічно-небезпечному об`єкті | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.06.2014
НУЦЗУ

В НУЦЗУ пройдуть тактичні навчання з відпрацювання дій під час ліквідації аварії на хімічно-небезпечному об`єкті

19 червня на полігоні Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України пройдуть тактичні навчання з відпрацювання дій під час ліквідації аварії на хімічно-небезпечному об`єкті. У заході візьмуть участь науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України та циклу підготовки фахівців радіаційного, хімічного та біологічного захисту Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, слухачі групи професійно технічної підготовки дозиметристів та курсанти навчального закладу. Під час навчань відпрацьовуватимуться дії з пошуку постраждалих, проведення хімічної розвідки та розгортання хімічного посту спостереження, накладання реконденсаційного рукава, визначення зони зараження, постановки водяної завіси за допомогою спеціального обладнання, проведення спеціальної обробки техніки, особового складу та прилеглої території.
Слід зазначити, що такі показові навчання пройдуть уперше на тренувальному полігоні Навчального центру, де курсанти наразі набувають практичних навичок з питань реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними радіаційними та хімічними речовинами. Учасниками заходу стануть участь 10 курсантів-першокурсників, які навчаються за напрямом «Хімічні технології» і здобувають робітничу професію «Дозиметрист».
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 18 червня за тел.. (057)707-34-59
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10