https://www.high-endrolex.com/10 Новини з навчального полігону НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2014
НУЦЗУ

Новини з навчального полігону НУЦЗУ

14 червня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся випуск молодих фахівців. У цьому урочистому заході взяли участь і першокурсники навчального закладу. На території навчального полігону, що розташований у с. Фігурівка, було організовано тренування парадних коробок, по 40 курсантів від кожного курсу. Курсанти, які брали участь у церемонії випуску молодих фахівців 2014 року, були вражені урочистостями з нагоди свята та відчули особливу відповідальність, що саме вони представляли перші курси.

На навчальному полігоні триває чемпіонат між навчальними взводами з волейболу. Залишилось декілька ігор, і всі з нетерпінням чекають на переможців.

У неділю після сніданку курсанти відвідала музей імені І.Ю. Рєпіна в м. Чугуєві, де слухали розповідь екскурсовода про творче життя великого митця, майстра пензля. Також хлопці дізнались про тогочасні традиції та побут мешканців м. Чугуєва. Кожен з учасників екскурсії дізнався багато нового та цікавого для себе.

Цього ж дня були проведені змагання між командами факультетів з міні-футболу в залік спартакіади табірного збору 2013/2014 навчального року. У запеклій боротьбі почесне І місце посіла команда факультету оперативно-рятувальних сил. ІІ місце посіла команда факультету цивільного захисту, а ІІІ місце залишилось за командою факультету пожежної безпеки. Також підійшов до кінця чемпіонат з міні-футболу між навчальними взводами. І місце посіла команда групи ПБ-13-412, ІІ місце виборола команда групи ПБ-13-213, ІІІ місце - команда групи ЦЗ-13-111.Тож, вітаємо переможців змагань.

Загалом, вихідні на навчальному полігоні пройшли весело та цікаво. 

Рада самоврядування факультету оперативно-рятувальних сил, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10