https://www.high-endrolex.com/10 Випуск студентів та слухачів заочної форми навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Випуск студентів та слухачів заочної форми навчання

13 червня Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відсвяткував випуск студентів та слухачів заочної форми навчання.
Заходи розпочалися на плацу інституту, де були присутні: керівництво навчального закладу, перший заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Сергій Іванович Сташенко, начальник відділу вищої професійно-технічної освіти Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валентина Іванівна Ткаченко та гості. Традиційно урочистості розпочалися з виконання Державного Гімну України. Право підняти Державний прапор було надано кращим випускникам інституту, відмінникам навчання. Також в цей день присутні вшанували пам’ять вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь.
Церемонію вручення дипломів освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст» випускникам факультету техногенної безпеки та охорони праці провів т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко разом з почесними гостями. Очільник інституту наголосив: «Я впевнений, що знання, які Ви отримали в стінах нашого навчального закладу, дозволять Вам бути справжніми фахівцями у сфері цивільного захисту.
У своїй практичній діяльності Ви завжди можете розраховувати на допомогу інституту та сподіваємося, що Ви будете підтримувати тісний зв'язок із своєю «Альма-матер», сприяти подальшому покращенню іміджу нашого навчального закладу».
Кращі студенти та працівники були нагороджені почесними грамотами. Також усіх присутніх вітали учасники художньої самодіяльності.
На цьому урочистості не завершилися, а продовжилися в центрі культури та дозвілля інституту, де пройшли святкові заходи та вручення дипломів випускникам заочної форми навчання.

 






Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10