https://www.high-endrolex.com/10 Привітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій з нагоди завершення навчального року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.06.2014
НУЦЗУ

Привітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій з нагоди завершення навчального року

Дорогі друзі, колеги, шановні випускники!
 
Від імені колегії Державної служби України з надзвичайних ситуацій та мене особисто щиро вітаю науково-педагогічний склад, працівників та весь особовий склад вищих навчальних закладів цивільного захисту, а особливо випускників, із завершенням навчання.
 
Від цього часу життєвий шлях кожного з вас набуде нового змісту, а отримані протягом навчання знання слугуватимуть надійним фундаментом для професійного становлення, міцним підґрунтям чесного і відповідального виконання службових обов’язків на благо нашої України.
 
Високе звання рятувальника зобов’язує бути щомиті готовим прийти на допомогу постраждалим від надзвичайних ситуацій людям.
 
Сумлінне виконання своїх обов'язків, чесність, порядність і законність мають стати найважливішою заповіддю кожного працівника служби цивільного захисту.
 
Вірю у ваше славне майбутнє, де не буде місця байдужості до людського горя, де готовність до самопожертви окреслюватиме сенс усього життя.
 
Бажаю всім вам міцного здоров'я, сімейного тепла і затишку, щасливої життєвої дороги і сил здолати будь-які надзвичайні ситуації!
 
 
 
                    Голова ДСНС України                             С. Бочковський
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10