https://www.high-endrolex.com/10 У Черкаському інституті пожежної безпеки презентували інновації систем протипожежного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

У Черкаському інституті пожежної безпеки презентували інновації систем протипожежного захисту

12 червня факультетом пожежної безпеки Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України було проведено науково-технічний семінар. У заході взяли участь представники компанії Bosch Security Systems, яка надає кваліфіковані послуги у сфері виробництва компонентів систем безпеки, науково-педагогічний склад інституту та магістри.
Метою семінару є розвиток наукового і творчого потенціалу дослідників в області автоматичних систем безпеки та електроустановок; обговорення задач, напрямків розвитку пожежної і виробничої автоматики щодо забезпечення протипожежного захисту, виробничої безпеки об’єктів різного призначення та різних форм власності; узагальнення знань у сфері захисту населення, матеріальних цінностей за допомогою автоматичних систем та засобів захисту; обговорення проблем, стану та перспектив їх розвитку; сприяння активності науково-дослідної роботи серед курсантів та студентів.
Під час семінару менеджер з розвитку Bosch Security Systems Сергій Віталійович Барановський ознайомив присутніх з продукцією протипожежного призначення виробництва фірми Bosch, розповів про актуальні проблеми щодо ефективного впровадження та експлуатації сучасних систем пожежної сигналізації, оповіщування про пожежу та управління евакуацією людей.
Фірмою Bosch Security Systems надано в користування електрифікований стенд для використання в навчальному процесі кафедри автоматичних систем безпеки та електроустановок.

 



Кафедра автоматичних систем безпеки та електроустановок

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10