https://www.high-endrolex.com/10 В інституті пройшли святкові заходи до Дня медичного працівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті пройшли святкові заходи до Дня медичного працівника

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. Тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших.
12 червня напередодні Дня медичного працівника в клубі інституту пройшли святкові заходи для співробітників медико-санітарної частини навчального закладу.
З вітальним словом до працівників галузі охорони здоров’я звернувся т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко, який зазначив: «Здоров'я – це не лише благо та щастя кожної людини, але і безцінне суспільне надбання. Тому від колективу інституту та від мене особисто прийміть сердечну подяку за Вашу самовіддану працю, за врятовані життя та здоров'я тисяч пацієнтів. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання та вдячності з боку держави та суспільства.»
На завершення заходу усіх присутніх привітали зі святом творчі колективи інституту.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10