https://www.high-endrolex.com/10 До Дня науки в НУЦЗУ підбито підсумки конкурсів на кращі монографію, винахід та виставковий науковий експонат | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2014
НУЦЗУ

До Дня науки в НУЦЗУ підбито підсумки конкурсів на кращі монографію, винахід та виставковий науковий експонат

16 травня напередодні Дня науки у конференц-залі Національного університету цивільного захисту України було проведено конкурси на кращі монографію, винахід та виставковий науковий експонат. Сьогодні наука – основа розвитку особистості, суспільства, нації та держави, запорука майбутнього України. Вона є найбільш масштабною та людиномісткою сферою українського суспільства, найголовнішою умовою утвердження України на світовому ринку високих технологій. Вітаючи всіх людей науки, ректор університету генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий побажав, щоби всі учасники науково-дослідної діяльності були задоволеними від отримуваних результатів власних наукових досліджень та вагомих успіхів на науковій ниві!
Як зазначив проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов, конкурси мають за мету активізувати наукову діяльність серед науково-педагогічних працівників університету, розвивати науково-дослідну базу, вдосконалювати виставкову діяльність, виявляти та заохочувати найбільш талановитих і перспективних науковців-авторів кращих монографій, винаходів та виставкових експонатів університету. Організатором заходів є науково-дослідний центр університету. За словами полковника Андронова, такі конкурси у навчальному закладі проводяться вчетверте, тому кожна кафедра та науково-дослідна лабораторія готувалися до нього протягом навчального року. За підсумками конкурсу на кращу монографію Національного університету цивільного захисту України 2013 року, дипломами нагороджено: авторський колектив монографії «Державне управління у сфері цивільного захисту в Україні: нормативно-правовий аспект» у складі Садкового В.П., Роміна А.В., Островерх О.О., Домбровської С.М., авторський колектив монографії «Трансформація індивідуально-психологічних характеристик рятувальників під впливом екзистенціальних проблем професійного становлення» у складі Оніщенко Н.В., Тімченка О.В., Титаренка А.В., Тогобицької В.Д., Христенка В.Є. та авторський колектив монографії «Пожаровзрывобезопасность систем хранения водорода на автотранспортных средствах» у складі Кривцової В.І., Ключки Ю.П. За підсумками конкурсу у номінації «Кращий виставковий науковий експонат Національного університету цивільного захисту України 2013 року», дипломом нагороджено авторський колектив виставкового наукового експонату «Експериментальна установка для дослідження залежності інтенсивності випаровування ЛЗР та ГР з відкритої поверхні від швидкості руху повітряних мас та температури навколишнього середовища» у складі Дудака С.О., Роянова О.М. Також у номінації «Краще програмне забезпечення» було відзначено авторський колектив програмного забезпечення «Комп’ютерний тренажер з дослідження функціональної та психологічної стійкості керівного складу в умовах НС» у складі Шевченка Р.І., Говалєнкова С.С., Лєвтєрова О.А.
У номінації «Кращий винахід Національного університету цивільного захисту України 2013 року» перемогу здобули авторські колективи: патенту на винахід «Спосіб ідентифікації водних розчинів середньої та високої мінералізації» у складі Васюкова О.Є., Андронова В.А., Лобойченко В.М., Дрозд А.В., Шекери С.Ю. і патенту на корисну модель «Визначення технічного стану відцентрових насосів за вібраційними параметрами» у складі Ларіна О.М., Чигрина В.В., Водка О.О.
Конкурси на кращі монографію, винахід та виставковий науковий експонат в НУЦЗУ стають уже традиційними - тож поповнюється скарбничка славних традицій навчального закладу.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова









 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10