https://www.high-endrolex.com/10 Рівняння на кращих! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Рівняння на кращих!

Вп’яте в інституті був проведений конкурс «Кращий курсант (студент)-науковець ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України». Мета конкурсу – популяризація науково-дослідної та інноваційної діяльності серед курсантів та студентів інституту.
Участь у конкурсі за поданням факультетів інституту, мають право брати всі курсанти, студенти та слухачі, які активно займаються науковою роботою. Варто зазначити, що вимоги до конкурсантів достатньо високі: особиста участь у наукових конференціях (міжвузівських, всеукраїнських, міжнародних), круглих столах, диспутах, тощо з апробацією власних наукових досліджень; участь у конкурсах наукових робіт; робота у наукових гуртках, проблемних групах; участь у науково-дослідних роботах; наявність наукових публікацій; участь у міжнародних проектах, знання іноземних мов, отримання грантів, наукове стажування.
Перемога в конкурсі, це не лише відзнака здобутків курсанта чи студента за навчальний рік у науковій діяльності. Переможці Конкурсу мають пріоритетне право висунення на іменні премії і стипендії та на навчання в магістратурі.
На другий тур від факультетів інституту були представлені 18 кандидатур курсантів та студентів.
За рішенням конкурсної комісії перше місце посів курсант 42 навчального взводу факультету пожежної безпеки Палагін Руслан Анатолійович (науковий керівник – професор кафедри процесів горіння кандидат хімічних наук, старший науковий співробітник Єлагін Г.І.).
Друге місце здобула студентка 32 С групи факультету техногенної безпеки та охорони праці Радько Дар’я Володимирівна (науковий керівник – начальник кафедри будівельних конструкцій доктор технічних наук, доцент Поздєєв С.В.).
Третє місце присуджене курсанту 51 навчального взводу факультету цивільного захисту та управління Чолак Яні Федорівні (науковий керівник – доцент кафедри гуманітарних наук та іноземних мов кандидат філософських наук, доцент Усов Д.В.).
Кожен з переможців був нагороджений дипломом та цінним подарунком.

 


ВНДР

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10