https://www.high-endrolex.com/10 Курсант НУЦЗУ отримав диплом ІІ ступеня у VIII Харківському регіональному конкурсі студентських наукових робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.05.2014
НУЦЗУ

Курсант НУЦЗУ отримав диплом ІІ ступеня у VIII Харківському регіональному конкурсі студентських наукових робіт

Протягом травня тривав Харківський регіональний конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук.
Метою заходу стало пошук обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах Харківщини.
Так, учасниками конкурсу стали понад 150 молодих науковців. На розгляд конкурсної комісії своє наукове дослідження «Імітаційна модель хімічного забруднення згідно з документом РД 5204253-90» представив курсант 4-го курсу факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України Максим Шахов. Його науковим керівником став викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки навчального закладу майор служби цивільного захисту Андрій Бугайов.
За результатами конкурсної комісії, курсант НУЦЗУ Максим Шахов був нагороджений дипломом ІІ ступеня за перемогу у конкурсі за напрямом «Технічні науки».
Нагадаємо, що Харківський регіональний конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук - це щорічне, добровільне представлення студентською молоддю своїх наукових робіт на розгляд конкурсних комісій, що створюються Радою ректорів Харківського регіону та Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Дмитра Тарадуди

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10