https://www.high-endrolex.com/10 Особовий склад інституту взяв участь у міських заходах до Дня Перемоги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Особовий склад інституту взяв участь у міських заходах до Дня Перемоги

9 травня особовий склад інституту на чолі з т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майором служби цивільного захисту Василем Миколайовичем Андрієнком взяли участь в урочистих заходах, що пройшли у Черкасах з нагоди Дня Перемоги.
Заходи розпочалися з мітингу на Соборній площі, участь в якому взяли представники обласної та міської влади, громадських організацій, а також жителі міста. Почесне місце на трибуні, а згодом – у святковій колоні –зайняли ветерани.
Після мітингу учасники ходи, серед яких були працівники, курсанти та духовий оркестр інституту, пройшли святковою ходою до Пагорбу Слави, де пам’ять Героїв Великої Вітчизняної війни була вшанована хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя монументу й могил загиблих солдатів.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10