https://www.high-endrolex.com/10 Стажування курсантів випускного курсу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Стажування курсантів випускного курсу

Важливим аспектом у процесі навчання майбутніх рятувальників є практична підготовка в оперативних підрозділах служби цивільного захисту. Відповідно до Положення про організацію та проведення практичної підготовки курсантів, студентів (слухачів) вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, згідно з графіком навчального процесу та з метою подальшого закріплення та поглиблення знань, вмінь і спеціальних навичок для курсантів випускного курсу організовано стажування, яке вважається завершальним етапом підготовки фахівця ДСНС України.
Для проходження стажування на посаді заступника начальника ДПРЧ (ДПРП) курсантів 5 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» направляють до ГУ(У) ДСНС в областях та місті Києві. Практична підготовка триває протягом місяця.
За цей період майбутні рятувальники повинні закріпити теоретичні знання, отримані на попередніх етапах навчання, набути та вдосконалити професійні навички і вміння. По закінченню проходження навчальної практики курсанти складають вихідний контроль та захищають стажування в навчальному закладі.

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10