https://www.high-endrolex.com/10 24.04 фахівці НУЦЗУ проведуть День цивільного захисту в інтернаті для дітей з вадами слуху. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2014
НУЦЗУ

24.04 фахівці НУЦЗУ проведуть День цивільного захисту в інтернаті для дітей з вадами слуху. Акредитація ЗМІ

24 квітня фахівці Національного університету цивільного захисту України у підшефному Харківському обласному спеціальному загальноосвітньому навчально-виховному комплексі для дітей із вадами слуху проведуть надзвичайні заняття з безпеки життєдіяльності у рамках Дня цивільного захисту. Як діяти у разі виникнення пожежної небезпеки та як зберегти своє здоров’я при виникненні цієї непередбачуваної ситуації..., коли в неї потрапила людина, що не чує. Саме ці питання ляжуть в основу проведення «надзвичайних» занять. За задумом, осередком непередбачуваної ситуації стане актова зала, де виникне умовна пожежа. Коли пролунає сигнал тривоги, магістри управління навчального закладу «допоможуть» педагогам і дітям своєчасно евакуюватись із небезпечних зон. Цього дня школярі зможуть спостерігати гасіння реальної пожежі, пожежно-рятувальну техніку в дії, продемонстровану навчальною пожежно-рятувальною частиною НУЦЗУ. Захоплюючим моментом заходу стане епізод із врятування «постраждалого» з третього поверху будівлі. Школярі також матимуть змогу розширити свої знання з безпеки життєдіяльності. Вони дізнаються, як за допомогою будь-яких підручних засобів – звичайнісінького підручника, віника, швабри тощо - надати першу медичну допомогу постраждалому внаслідок переламів, забоїв та інших травмувань.

Захід розпочнеться о 10.00 у Харківському обласному спеціальному загальноосвітньому навчально-виховному комплексі для дітей із вадами слуху.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 23 квітня за тел.: (057)707-34-59
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10