https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні бакалаври-екологи на шляху до отримання дипломів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2014
НУЦЗУ

Майбутні бакалаври-екологи на шляху до отримання дипломів

 

     17 квітня 2014 року викладачами кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ у складі Державної екзаменаційної комісії був проведений комплексний державний екзамен з майбутніми екологами-бакалаврами. Комісію очолив заступник директора Українського державного головного науково-дослідного та виробничого інституту інженерно-технічних та екологічних досліджень доктор технічних наук, старший науковий співробітник Абрамов Ігор Борисович.

     Відповідно до вимог галузевого стандарту Вищої освіти екзамен проводився у формі тестування з подальшим виконанням двох практичних завдань. Майбутні бакалаври-екологи успішно справилися з поставленим завданням та показали достатньо високий рівень теоретичних знань та практичних вмінь.

    За підсумками екзамену, такі студенти, як Волошко С.С., Зарвігорова Т.І., Карлюк А.А.,       Колеватова К.В., Кононенко М.О. та Смирнов О.С. отримали відмінні оцінки.

    Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки вітає студентів навчальної групи ЕК-10-546 з успішним складанням комплексного державного екзамену та бажає їм подальших успіхів в оволодінні знаннями!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10