https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у відзначенні тижня БЖД у загальноосвітніх закладах м. Черкаси | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у відзначенні тижня БЖД у загальноосвітніх закладах м. Черкаси

З нагоди проведення тижня безпеки життєдіяльності у навчальних закладах міста 17 квітня доцентом кафедри пожежно-профілактичної роботи факультету пожежної безпеки кандидатом технічних наук, майором с.ц.з. Олександром Дядюшенком та викладачем-методистом – начальником караулу навчальної пожежно-рятувальної частини підполковником с.ц.з. Євгеном Тараном проведена тематична зустріч з учнями 1-9 класів Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради.
У рамках зустрічі було проведено бесіду з учнями стосовно основних вимог правил пожежної безпеки у побуті та під час навчання, ознайомлено із загальними засадами цивільного захисту та порядком дій у випадку виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, продемонстровано навчальні відеофільми про важливість дотримання основних заходів особистої безпеки та про підготовку фахівців у галузі пожежної безпеки та цивільного захисту на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Під час виступу представників інституту, особливу зацікавленість у дітей викликала демонстрація пожежно-технічного обладнання та бойового одягу рятувальника. Зважаючи на зазначене, учні виявили бажання відвідати інститут з екскурсією для більш детального ознайомлення з особливостями професії рятувальника.

 



Доцент кафедри ППР факультету ПБ
к.т.н., майор с.ц.з. Олександр Дядюшенко

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10