https://www.high-endrolex.com/10 В інституті пройшли урочисті заходи до Дня пожежної охорони | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті пройшли урочисті заходи до Дня пожежної охорони

В 2013 році у зв'язку з вагомим внеском працівників пожежної охорони в боротьбу з вогняною стихією, захист життя і здоров'я людей, майна від пожеж, за підтримки ініціативи громадських об'єднань і Державної служби України з надзвичайних ситуацій було поновлено святкування Дня пожежної охорони саме 17 квітня.
Маючи героїчну історію, тісно пов’язану з пожежною охороною, Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України з особливою повагою відноситься до представників пожежної охорони.
У цей святковий день керівництво інституту разом з гостями та ветеранами вшанували пам'ять вогнеборців-чорнобильців, які віддали життя під час ліквідації аварії на ЧАЕС, покладанням квітів до Монументу Героям Чорнобиля. Після підняття Державного Прапору та виконання Державного гімну України особовий склад навчального закладу пройшов урочистим маршем.
Після цього заходи продовжились у центрі культури та дозвілля інституту, де т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав усіх присутніх зі святом та вручив нагороди від в.о. голови ДСНС України, голови Черкаської ОДА, голови обласної ради, директора Департаменту освіти і науки ОДА, начальника УДСНС України у Черкаській області, голови Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України. Загалом було нагороджено 78 осіб, з них 38 ветеранів.
Урочистості завершилися святковим концертом, який підготували учасники художньої самодіяльності інституту.
У колективі навчального закладу були закладені глибокі, і як показав час, нерушимі традиції. Ветерани зустрічаються між собою, як члени однієї великої родини. Їм завжди є що згадати, що обговорити. Багато хто з них і досі працює з молоддю, передає курсантам та студентам свій безцінний професійний досвід, займається науковими пошуками тощо. І як показує час, саме у такій тісній співпраці різних поколінь – успіх виховання сучасних рятувальників.

 

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10