https://www.high-endrolex.com/10 Себастьян Бланко, Олександр Горяінов та курсанти НУЦЗУ - на стадіоні ФК «Металіст». Велика позитивна крапка виїзних занять у 2013-2014 навчальному році | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.04.2014
НУЦЗУ

Себастьян Бланко, Олександр Горяінов та курсанти НУЦЗУ - на стадіоні ФК «Металіст». Велика позитивна крапка виїзних занять у 2013-2014 навчальному році

16 квітня курсанти 2-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України відвідали стадіон ФК «Металіст» в рамках вивчення навчальної дисципліни «Екологія». Відвідування курсантами зазначеного заняття було організоване доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Артем’євим С.Р. відповідно до програми вивчення навчальної дисципліни «Екологія». Дане виїзне заняття було восьмим та завершувало цикл практичних занять на стадіоні ФК «Металіст» у цьому навчальному році.
Традиційно, у першій частині заняття (навчальна складова) курсанти ознайомилися зі структурою, порядком функціонування та обслуговування одного з найкращих футбольних газонів Європи – газоном стадіону ФК «Металіст». Друга частина заняття (екскурсія) мала творчу мету. Курсанти почули досить цікаву інформацію історичного спрямування, ознайомилися з адміністративною частиною стадіону, побували в роздягальні футболістів, на VIP-трибуні, у флеш-зоні інтерв’ю футболістів. Заняття з курсантами університету проводив комендант ФК «Металіст» Володимир Проскурін. Саме завдяки йому курсанти отримали можливість здійснити фотосесію з провідними футболістами клубу, які завітали на стадіон, а саме – з аргентинським півзахисником нашого клубу Себастьяном Бланко та легендарним голкіпером «Металла» Олександром Горяіновим.

Окрім цього, усі курсанти групи на згадку від заняття отримали фірмові пакети з логотипом  ФК «Металіст», кольорову афішу на наступний матч ФК «Металіст» з луганською «Зорею» та 10 безкоштовних квитків на цей матч.

Зайво говорити про позитивні емоції від проведеного заняття!

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10