https://www.high-endrolex.com/10 Харків: студентка університету ДСНС здобула абсолютну перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2014
НУЦЗУ

Харків: студентка університету ДСНС здобула абсолютну перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності

7-10 квітня у м. Рівне на базі Національного університету водного господарства та природокористування відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності».
Серед 63 учасників з 32 вишів України, у групі вищих навчальних закладів, що спеціалізуються на питаннях безпеки, студентка 2-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України Аліса Козлова посіла перше місце. Вихованка кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки університету з достатнім відривом у балах за два дні інтелектуальних змагань у групі із найскладнішими завданнями виявила високий рівень знань як теоретичної, так і практичної складової, що полягала у вирішенні ситуативних задач з надання першої долікарської допомоги.
До участі в інтелектуальних перегонах переможницю Всеукраїнського етапу студентської олімпіади 2014 року з дисципліни «Безпека життєдіяльності» готували доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки к.п.н., доцент Олена Шароватова та особисто декан факультету техногенно-екологічної безпеки к.т.н., доцент Олександр Мєтєльов.

 

 

Олена Шароватова, кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10