https://www.high-endrolex.com/10 Харків: в університеті ДСНС України відбувся розподіл випускників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.04.2014
НУЦЗУ

Харків: в університеті ДСНС України відбувся розподіл випускників

11 квітня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся персональний розподіл для подальшого проходження служби в органах (підрозділах) ДСНС України випускників 2014 року за освітньо-кваліфікаційними рівнями: магістр, спеціаліст, бакалавр, а також магістрів управління та випускників ад’юнктури і докторантури.
Очолив комісію з проведення розподілу директор Департаменту персоналу апарату Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-майор служби цивільного захисту Олександр Євсюков.
До складу комісії увійшли заступник директора Департаменту персоналу апарату ДСНС України - начальник відділу комплектування служби цивільного захисту та адміністративної роботи полковник служби цивільного захисту Ярослав Кондауров, ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області генерал-майор служби цивільного захисту Павло Одарюк, начальник Управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук, заступники начальників та представники кадрових підрозділів ГУ (У) ДСНС України інших областей.
Завдяки попередній кропіткій роботі, проведеній керівництвом університету, факультетів, курсів, відділу персоналу університету з курсантами-випускниками, досить швидко пройшов розподіл.
Перед комісією звітували випускники окремо з кожної області та підтверджували свій намір про відбуття на місця для подальшого проходження служби. Особливу увагу було приділено випускникам-сиротам та одруженим, які мають дітей, їх побажання було повністю враховано та задоволено.
У 2014 році з НУЦЗУ випускається 1 докторант, 2 ад’юнкти, 19 магістрів управління, 9 магістрів, 121 спеціаліст, 72 бакалаври. Відтепер на них чекають ще три місяці напруженого навчання та стажування, захист дипломних робіт і хвилюючий день випуску, після чого 202 молодих лейтенанти служби цивільного захисту матимуть змогу на практичній роботі повною мірою проявити набуті в університеті знання, уміння й навички рятувальника.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10