https://www.high-endrolex.com/10 В інституті пройшли тактико-спеціальні навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті пройшли тактико-спеціальні навчання

10 квітня в інституті пройшли тактико-спеціальні навчання за темою: «Організація гасіння пожежі та проведення рятувальних робіт у навчальних закладах». Задумом тактичного навчання була умовна ситуація, де внаслідок короткого замикання електропроводки в приміщенні складу господарчої служби, що знаходиться в підвальному приміщенні спального корпусу інституту, виникла пожежа.
У навчаннях брали участь працівники та курсанти навчального закладу, представники управління ДСНС України у Черкаській області.
Метою навчань було відпрацювання практичних навичок з організації оперативно-тактичних дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Курсанти на практиці виконували роль керівника гасіння пожежі, начальника штабу, начальника тилу, начальника оперативної дільниці. Вихованці навчального також відпрацювали прийоми і способи рятування людей та матеріальних цінностей.
«Такі навчання дають можливість майбутнім рятувальникам під час практичної діяльності в підрозділах ДСНС України швидко приймати правильне рішення для ліквідації надзвичайних ситуацій», - наголосив т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко.




Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10