https://www.high-endrolex.com/10 Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту»

З 2 по 3 квітня на базі Національного університету цивільного захисту (м. Харків) пройшла Міжнародна науково-практична конференція курсантів та студентів «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту», в роботі якої взяла участь делегація Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля у складі 4 осіб: студентки 3 курсу факультету техногенної безпеки та охорони праці Дар’ї Радько, студенток 2 курсу факультету техногенної безпеки та охорони праці Ольги Вишняк і Лесі Вержаковської та старшого викладача кафедри психології, філософії та суспільних наук факультету техногенної безпеки та охорони праці Лесі Мандрик.
На пленарному засіданні з доповіддю «До проблеми формування професійно-важливих якостей майбутніх психологів ДСНС України (науковий керівник – ст. викладач Леся Мандрик) виступила студентка 2 курсу Ольга Вишняк. Тема була актуальною і зацікавила наукове товариство, про що свідчив ряд запитань та коментарів присутніх.
У роботі одного із секційних засідань взяла участь студентка 2 курсу Леся Вержаковська. Тема її дослідження «Аналіз системи професійної підготовки працівників ДСНС України до дій в екстремальних ситуаціях» (науковий керівник – ст. викладач Леся Мандрик) теж була оцінена присутніми схвально.
У підсумковому етапі Міжнародного конкурсу на кращу наукову роботу курсантів, студентів ВНЗ у галузі «Цивільна безпека» достойно представила навчальний заклад студентка 3 курсу Дар’я Радько, яка виступила із доповіддю на тему «Визначення межі вогнестійкості залізобетонної колони за температурними режимами реальних пожеж» (науковий керівник – д.т.н., доцент, полковник с.ц.з. Сергій Поздєєв). За результатами проведення фіналу конкурсу за напрямом «Вогнестійкість залізобетонних будівельних конструкцій» Дар’я Радько посіла перше місце та була нагороджена дипломом 1-го ступеня за актуальність порушеної проблематики, глибину, переконливість аргументів і тез.
Виступи студентів ЧІПБ були відмічені як актуальні, змістовно насичені, стислі, об’єктивні, чіткі, що забезпечило увагу слухачів. За результатами доповідей усі студентки отримали подяку від ректора Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенанта с.ц.з. Володимира Садкового.
По закінченню конференції наша делегація побувала на VIII фестивалі команд КВК факультетів університету «Кубок ректора - 2014».
Підсумовуючи враження від конференції, вважаю, що ми долучилися до обговорення цікавої, змістовної інформації, що стосується бачення перспектив розвитку в галузі цивільного захисту, здобули можливість запозичити кращий досвід, окреслити власні перспективи, вести ділове спілкування з колегами-однодумцями.

 



Леся Мандрик,
старший викладач
кафедри психології,
філософії та суспільних наук

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10