https://www.high-endrolex.com/10 Героїчний екіпаж морського тральщика «Черкаси» завітав до академії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Героїчний екіпаж морського тральщика «Черкаси» завітав до академії

4 квітня в центрі культури та дозвілля навчального закладу відбулася зустріч особового складу академії з екіпажем морського тральщика «Черкаси», який представляли: старший матрос Олександр Гутник, Владислав Гедюн та Вадим Мезенцев, матроси Богдан Черношенко, Василь Конніков та Дмитро Каращук. Про героїзм українських моряків відомо вже далеко за межі нашої держави, адже це єдине судно Військово-Морських Сил України, яке до останнього штурму активно намагалося вирватися із заблокованого озера Донузлав в Криму.
У ході спілкування військовослужбовці подякували за підтримку, яку вони відчували, опинившись у блокаді. Гості розповіли про події, які відбувалися на озері Донузлав, та зазначили, що завдяки бойовому духу, патріотизму та злагодженій команді під керівництвом капітана третього рангу Юрія Федаша до останнього відстоювали свої позиції, залишаючись вірними присязі та своїй Батьківщині.
У свою чергу, заступник начальника інституту з персоналу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Сергій Сотник урочисто вручив гостям пам’ятні подарунки, а всі присутні стоячи аплодували героям Черкащини.
На спортивному майданчику навчального закладу неочікуваною несподіванкою стала демонстрація вмінь з пожежно-прикладного спорту старшим матросом Владиславом Гедюном, який займався ППС в шкільні роки.
По завершенню зустрічі присутні поклали квіти до Монументу Героям Чорнобиля. 

 




Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10