https://www.high-endrolex.com/10 Харків: на базі Національного університету цивільного захисту України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.04.2014
НУЦЗУ

Харків: на базі Національного університету цивільного захисту України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці


2-3 квітня на базі Національного університету цивільного захисту України тривав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці".
У заході взяли участь понад 100 інтелектуалів з 18 регіонів нашої держави. 2 квітня відбулося урочисте відкриття олімпіади, де виступив перший проректор з навчальної та методичної роботи університету полковник служби цивільного захисту Олег Назаров. Він вітав молоду інтелектуальну еліту України та бажав їм успіхів і натхнення. Того ж і наступного дня тривав тестовий контроль знань учасників заходу, складання ними теоретичної та практичної частини завдань олімпіади.
3 квітня у клубі університету відбулося нагородження переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці.
Претендентами на перемогу в інтелектуальних перегонах з охорони праці стали 82 учасники - представники 33 вищих навчальних закладів нашої країни, що представляють, крім Харківських вишів, 15 регіонів.
За результатами виконання практичних завдань та тестування, переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці» отримали:
диплом ІІІ ступеня:
студентка Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне) – Семенюк Оксана Дмитрівна; студентка Харківського національного автодорожнього університету – Сапєгіна Анна Володимирівна; студент Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Артемівськ) – Біликов Денис Михайлович;
диплом ІІ ступеня:
студентка Кримського інженерно-педагогічного університету – Ісмаїлова Арзи Ібрагимівна; студент Національний університет цивільного захисту України – Кононенко Михайло Олександрович;
і диплом І ступеня:
студент Львівського національного аграрного університету – Валентин Віталійович Венгер.
Претендентами на перемогу в інтелектуальних перегонах з цивільного захисту стали 45 учасників - представників 15 вищих навчальних закладів нашої країни.
За результатами виконання практичних завдань та тестування, переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Цивільний захист» нагороджені:
дипломом за І місце - Кравців Світлана Ярославівна( Національний університет цивільного захисту України);
дипломами за ІІ місце - Колжикова Юлія Юріївна (Харківський національний університет міського господарства) та Онісковець Вадим Іванович (Сумський державний університет);
дипломами за ІІІ місце - Кіт Тетяна Мирославівна (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності) та Мацкевич Валерій Сергійович (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут").
До 14 квітня будуть подані звіти про підсумки проведення олімпіади до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10