https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали гостями програми «Молодіжний портал» Харківського обласної державної телерадіокомпанії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2014
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали гостями програми «Молодіжний портал» Харківського обласної державної телерадіокомпанії

1 квітня учасниками програми «Молодіжний портал» Харківського обласної державної телерадіокомпанії стали старший науковий співробітник науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України капітан служби цивільного захисту Євген Рибка та курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки навчального закладу Олександр Руснак.
«Молодіжний портал» має за мету інформувати молодь про найголовніші події, порушувати важливі проблеми та питання для молодої людини, створювати цікавий та пізнавальний інформаційний простір молодіжного життя. Тож, гості студії - переможці районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2013» з різних номінацій, організатором якого є комітет у справах сім’ї, молоді та спорту по Київському району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради обговорювали питання залучення до участі, організації і проведення міського конкурсу «Молода людина року 2013». Нагадаємо, що Євген Рибка став срібним призером конкурсу у номінації «Наукова діяльність», а Олександр Руснак посів ІІІ місце у номінації «Курсант вищого навчального закладу III-IV рівнів акредитації». Крім призерів конкурсу з вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, учасниками програми стали молоді люди з п’яти вишів Харківщини. Питання до гостей студії були різноманітними, серед них - в якій номінації конкурсу ви здобули перемогу, яка ваша діяльність, за що отримали перемогу, наскільки авторитетною є така відзнака для молоді, наскільки важливою для вас є така нагорода, хто може брати участь у конкурсі, які рекомендації ви можете надати для молодих людей з активізації своєї діяльності? – та багато інших.
До речі, курсанти, студенти та науково-педагогічні працівники НУЦЗУ останні шість років поспіль є не тільки постійними активними учасниками, а й переможцями і призерами районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2013».
Запрошуємо переглянути програму «Молодіжний портал» на ТК ОТБ, що вийде в ефір 8 квітня о 18.30.


 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Євгена Рибки

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10