https://www.high-endrolex.com/10 Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності» делегації з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності» делегації з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

Нещодавно делегація з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля у складі Руслана Палагіна, курсанта 4 курсу, Аліни Залевської, курсанта 3 курсу (факультет пожежно-профілактичної діяльності); Дарини Радько, студентки 3 курсу, та Дениса Тимошенка, студента 4 курсу (факультет пожежної безпеки та охорони праці), очолювана Нелею Вовк, доцентом кафедри психології діяльності в особливих умовах та педагогіки, к.пед.н., підполковником служби цивільного захисту, взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності», що проходила 27-28 березня на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Львів).
На пленарному засіданні прозвучав виступ студентки 3 курсу факультету пожежної безпеки та охорони праці Дарини Радько із теми «Визначення межі вогнестійкості залізобетонної колони за температурними режимами реальних пожеж (науковий керівник – д.т.н., доцент полковник с.ц.з. Поздєєв С.В.), що мав високу актуальність та викликав інтерес у присутніх, про що свідчили ряд запитань та коментарів слухачів.
У роботі секційних засідань приймали участь:
- студент Денис Тимошенко виступив із темою «Дослідження характеристик міцності вогнестійких сталей» (науковий керівник – доцент Рудешко І.В.);
- курсант Аліна Залевська із темою «Детермінанти виникнення бар’єрів саморозвитку курсантів в умовах підготовки у ВНЗ ДСНС України» (науковий керівник – к.пед.н., підполковник с.ц.з. Вовк Н.П.).
Виступи студентів та курсантів були відмічені за їх високу актуальність, високий рівень підготовки та ґрунтовність проведених досліджень. За результатами виступів всі студенти та курсанти отримали відповідні сертифікати.
Учасником делегації, курсантом 4 курсу 42 взводу факультету пожежно-профілактичної діяльності Русланом Палагіним прийнято участь у заключному етапі Міжнародного конкурсу на кращу наукову роботу курсантів, студентів ВНЗ у сфері безпеки життєдіяльності із доповіддю на тему «Розробка вогнегасних солей, іммобілізованих внутрішньою поверхнею високо пористих носіїв» (науковий керівник – к.х.н., с.н.с. Єлагін Г.І.). За результатами проведення фіналу конкурсу за напрямом «Пожежна та техногенна безпека» Руслан Палагін посів перше місце та був нагороджений дипломом 1-го ступеня.

 



Доцент
кафедри психології діяльності
в особливих умовах та педагогіки
к.пед.н., підполковник с.ц.з.
Н.П. Вовк 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10