https://www.high-endrolex.com/10 Спортсмен академії встановив новий рекорд України на Відкритому Чемпіонаті з пауерліфтингу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Спортсмен академії встановив новий рекорд України на Відкритому Чемпіонаті з пауерліфтингу

З 28 по 30 березня у м. Луцьк пройшов Відкритий Чемпіонат України WPAU 2014 із пауерліфтингу, жиму лежачи та становій тязі серед чоловіків та жінок згідно правил WPA для Pro та AM дивізіонів без екіпірування та в екіпіруванні. За звання найсильнішого пауерліфтера України змагалися 280 досвідчених спортсменів, які вже мають у своєму арсеналі світові досягнення з цього виду спорту, представники областей з усієї країни та із-за кордону, зокрема Польщі, Молдови та Італії.
Вихованець академії курсант 5 курсу Микола Бортник, незважаючи на дебют у змаганнях всеукраїнського масштабу, показав досить високі результати. До цього він неодноразово підтверджував титул найсильнішого спортсмена міста і області у своїй категорії з пауерліфтингу.
На чемпіонаті України Микола Бортник виступав у трьох вправах у ваговій категорії до 100 кг у напряму без екіпірування серед юніорів. У цій категорії змагалися 22 гідних супротивники. Та незламна сила духу, відмінна фізична підготовка та прагнення перемогти дозволило нашому спортсмену у вправі з станової тяги із результатом 280 кг отримати найвищу відзнаку турніру, виконати норматив майстра спорту міжнародного класу та встановити новий рекорд України.
Також він виконав норматив майстра спорту WPAU України з пауерліфтингу у підсумку з найбільшим ваговим результатом – 650 кг – та здобув золото турніру у абсолютній ваговій категорії.

 




Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10