https://www.high-endrolex.com/10 2-3.04 в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека». Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.03.2014
НУЦЗУ

2-3.04 в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека». Акредитація ЗМІ

2-3 квітня в Національному університеті цивільного захисту України пройде ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2013/2014 навчальному році у галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека».
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1281 від 9 вересня 2013 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2013/2014 навчальному році» Національний університет цивільного захисту України визнано базовим вищим навчальним закладом під час проведення заходу у галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека».
Як зазначив проректор з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов, такий конкурс проводиться щороку з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах. Цьогоріч, зауважив полковник Андронов, на розгляд конкурсної галузевої комісії подано більше 50 наукових досліджень з цивільної оборони та пожежної безпеки. Майже 80 молодих науковців надіслали свої роботи на конкурс із 22 вищих навчальних закладів України.

Підсумкове засідання конкурсної комісії з галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека» в університеті відбудеться 2 квітня у рамках міжнародної науково-практичної конференції курсантів та студентів «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту», що пройде на базі навчального закладу 2-3 квітня цього року. 3 квітня відбудеться урочисте нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека».
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 1 березня за тел. (057)707-34-59
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10